[vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” css_animation=””][vc_column][vc_column_text]La Fundació DAU ha rebut, novament, l’acreditació dels nou Principis de Transparència i Bones Pràctiques d’organització no lucrativa que atorga la Fundación Lealtad.
Aquesta acreditació, basada en nou principis, s’obté arran de la presentació de tota la documentació sol·licitada i el posterior estudi per part dels analistes de la Fundación Lealtad.

Els principis de Transparència i Bones pràctiques són:
1. Funcionament i regulació en l’Òrgan de Govern
2. Claredat i Publicitat dels fins socials
3. Planificació i Seguiment de l’activitat
4. Comunicació i imatge fidel en la informació
5. Transparència en el finançament
6. Pluralitat en el finançament
7. Control de la utilització de fons
8. Presentació dels comptes anuals i compliment de les Obligacions Legals
9. Promoció del voluntariat

Enguany, entre d’altres principis, la Fundació DAU destaca pel funcionament de l’Òrgan de Govern, la transparència en el sistema de finançant, la claredat i coherència en la publicitat de la finalitat social i el compliment de les obligacions legals.
L’obtenció cada 2 anys d’aquest distintiu, ajuda a potenciar i mantenir la confiança entre les parts interessades i la Fundació DAU, a més de donar suport a la difusió de la cultura de Bones Pràctiques de la nostra organització .

Podeu consultar el document que acredita la Fundació Dau.

Més informació a https://www.fundacionlealtad.org/[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]