Fundació Dau | El Programa Incorpora de la Fundació La Caixa i la Fundació Dau renoven el conveni de col·laboració
2301
post-template-default,single,single-post,postid-2301,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

El Programa Incorpora de la Fundació La Caixa i la Fundació Dau renoven el conveni de col·laboració

El Programa Incorpora de la Fundació La Caixa i la Fundació Dau renoven el conveni de col·laboració

El Programa Incorpora que pertany a la Fundació La Caixa treballa per a millorar la integració socio – laboral de les persones en situació de vulnerabilitat i està dirigit a persones, a empreses i, a aquells professionals dedicats a la inserció laboral.

El conveni, iniciat el 2012, està circumscrit al Programa d’Inserció Laboral de Persones amb Problemes de Salut Mental de la Fundació Dau i té la missió de millorar la qualitat vida de les persones amb problemes de salut mental i la dels seus familiars.

Durant aquests sis anys de col·laboració entre ambdues Fundacions, s’han realitzat múltiples projectes i s’han aconseguit fites importants per a aquest col·lectiu. Tanmateix, aquest 2017 ha estat un any clau en el Programa i la Fundació Dau ha aconseguit esplèndids resultats que animen a totes dues entitats a mantenir un any més el conveni de col·laboració.

Resultats 2017:

• 102 persones amb trastorn mental han estat ateses
• 81 persones han obtingut nous contractes laborals en empreses
• 120 empreses han atès als responsables del Programa
• 98 ofertes de feina gestionades

No Comments

Post A Comment