Laboratori DAU participa en el 25 aniversari de Fundación Eragintza celebrat a  Bilbao com a  ponent en  la jornada tècnica sobre la realitat, reptes de futur, polítiques  i mètodes d’intervenció per la ocupabilitat de les persones amb trastorn mental sever.

En aquestes jornades Laboratori Dau és presentat com un “laboratorio puntero” amb un 79% de treballadors amb Trastorn Mental a la seva plantilla. Marcos Resano, Director del Laboratori Dau va presentar a la seva ponència la planta farmacèutica i cosmètica per l’envasat i packaging que té a Barcelona , posant en valor un model de negoci estratègic per la consecució de la seva missió social.

La amfitriona, Fundación Eragintza, és una entitat sense ànim lucratiu i la seva finalitat, coincidint amb Dau, és la inclusió sòcio-laboral de les persones amb malaltia mental. Totes dues entitats treballen per a lograr i mantenir  llocs de treball de qualitat, que permetin l’autonomia i la independència econòmica del col·lectiu.

La cloenda de l’acte va ser a càrrec del Lehendakari basc Iñigo Urkullu posant en valor la aportació de Eragintza en la inclusió social de les persones amb trastorn mental.