Fundació Dau | Transparència i bones pràctiques
467
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-467,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Transparència i bones pràctiques

Segons la resolució JUS/1563/2015, de 6 de juliol, per la qual es dóna compliment a la disposició addicional setena de la Llei 19/2014, del 29 de desembre, de transparència, accés a la informació pública i bon govern, relativa a les obligacions de publicitat activa de les fundacions i les associacions:

La Fundació Privada DAU és una entitat no lucrativa inscrita al Registre de Fundacions de la Generalitat de Catalunya amb el núm. 2599).

Informació institucional, organitzativa i de planificació

L’organigrama

Certificats de transparència i qualitat

Complim els principis de la Fundación Lealtad, una organització independent que té la missió de fomentar la confiança en fundacions que compleixin fins d’acció social, cooperació al desenvolupament o medi ambient.

El Sistema de Gestió de la Qualitat, UNE-EN-ISO 9001:2015 certifica els processos d’aplicació: servei d’envasat i condicionament de productes per als sectors farmacèutic, cosmètic i dietètic.

Capacitació i inserció laboral de persones amb trastorn de salut mental.

RECERTIFICACIÓ : 14.09.2018

Carles Humet Cienfuegos- Jovellanos

President

Ramon Reñé Viladrich

Vicepresident

Albert Solà Serrat

Secretari

Rosa M. González Roca

Vocal

Pilar Marsà Esteve

Vocal

Mª Carme García Jarque

Vocal

Eugeni M. Sedano Monasterio

Vocal

Anna Cohí

Directora General

Lydia Utanda

Directora Administració i Finances

Isabel Llorens

Directora Serveis a les Persones

EL BLOG DE LA FUNDACIÓ