Fundació Dau | Transparència i bones pràctiques
467
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-467,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Transparència i bones pràctiques

Segons la resolució JUS/1563/2015, de 6 de juliol, per la qual es dóna compliment a la disposició addicional setena de la Llei 19/2014, del 29 de desembre, de transparència, accés a la informació pública i bon govern, relativa a les obligacions de publicitat activa de les fundacions i les associacions:

La Fundació Privada DAU és una entitat no lucrativa inscrita al Registre de Fundacions de la Generalitat de Catalunya amb el núm. 2599).

Informació institucional, organitzativa i de planificació

L’organigrama

Certificats de transparència i qualitat

Complim els principis de la Fundación Lealtad, una organització independent que té la missió de fomentar la confiança en fundacions que compleixin fins d’acció social, cooperació al desenvolupament o medi ambient.

El Sistema de Gestió de la Qualitat, UNE-EN-ISO 9001:2008 certifica els processos d’aplicació: servei d’envasat i condicionament de productes per als sectors farmacèutic, cosmètic i dietètic.

Capacitació i inserció laboral de persones amb trastorn de salut mental.

RECERTIFICACIÓ : 09.10.2015

Margarita Serrat Borràs

Presidenta d’Honor

Ramon Reñé Viladrich

Vicepresident

Rosa Mª González Roca

Presidenta

Carles Humet Cienfuegos-Jovellanos

Secretari

Albert Solà Serrat

Vocal

Pilar Marsà Esteve

Vocal

Mª Carme García Jarque

Vocal

Ramon Ricardo Vila Solé

Vocal

Anna Cohí

Directora General

Lydia Utanda

Directora Administració i Finances

Isabel Llorens

Directora Serveis a les Persones

EL BLOG DE LA FUNDACIÓ